Ånnsjödagen och JORF årsmöte 3 juni 2023

12 augusti 2023Ulla Falkdalen Inga kommentarer »

JORF höll även i år sitt årsmöte i samband med Ånnsjödagen och styrelsen startade dagen med att guida besökare i fågeltorn och gömslen längs leden i Ånn. Årsmötet hölls inne på Ånnsjöns Fågelstation i Handöl. Därefter bjöds alla på fika inne på fågelstationen och tipspromenad vid Handölan. Efter en god middag på Enaforsholm Fjällgård vandrade en grupp sent på kvällen till ett dubbelbeckasinspel tillsammans med Daniel Hedenbo som invalts som ny styrelseledamot. Daniel ersatte Lars Arvidsson som avsagt sig omval efter många års värdefulla insatser för föreningen. Här nedan ses några bilder från dagen.

Utsikt från Nätaholmen mot tvåvåningsgömslet vid Dolparna på andra sidan myren.
Under tipspromenaden passerades fågelstationens ringmärkarbod vid Handölan
På jakt efter nästa kluriga fågelfråga.
Runt bordet finns Elisabeth Marklund, Volker Mauerhofer, Daniel Hedenbo, Kristofer Holmsten, Johan Råghall, Dan Romell samt Ingvar Alkemar med ryggen mot kameran.
Närmast i bild Christer Pålsson, Gunnar Kvarnlöf, Andreas Eriksson och Thomas Holmberg som alla ingår i JORF styrelse.