Ny grupp för fågelintresserade tjejer

5 oktober 2011Lars Falkdalen Lindahl Inga kommentarer »

Hej tjejer i alla åldrar !

Vi tänkte ha en grupp inom JORF för fågelintresserade tjejer. Tanken är att ses ibland och göra saker tillsammans.

Som förslag ligger en resa nästa höst till Falsterbo Bird show, fler förslag önskas.

Ett första möte tänkte vi ha på Jamtli i samband med konstutställningen ” á propos Paradiset”. Bilderna är målade av ”Grupp Älva”, elva tjejer som gick Östersunds konstskola tillsammans för snart 20 år sedan och sedan har hållit ihop som en målargrupp. Gruppen har också en gemensam installation på Jamtlis innergård.

Vi ses i Jamtlis kafé kl 11, lördag den 8 oktober. Ingen entréavgift behöver betalas för att se konstutställningen eftersom den hänger i kaféet. Där kan den som vill ta en fika eller lättare lunch i samband med träffen.

Väl mött!

Elisabeth Marklund och Ulla Falkdalen

JORF styrelse