Nytt decennium, ny design!

1 december 2009Lars Falkdalen Lindahl Inga kommentarer »

Lagom till att 10-talet snart är här på nytt byter Jämtlands läns ornitologiska förening både system och design på webbplatsen. Förutom de uppenbara skillnaderna i design, som till exempel kommer att växla färg med årstiderna, så finns även andra viktiga ändringar.

Nyckeln till en framgångsrik webbplats är inte i första hand ett snyggt utseende (även om det givetvis inte skadar) utan att saker händer och det har vi tidigare varit lite dåliga på. Istället för det tidigare systemet där vem som helst kunde redigera nästan fritt kommer vi att använda oss av ett system med skribenter som uppdaterar sidan med nyheter.

Vill du bli en skribent på jorf.se så skicka ett mail till lars@falkdalen.com så ska jag ordna detta. Man måste inte vara expert på IT och det finns absolut inget krav på hur mycket eller ofta man ska skriva.

Om ni har synpunkter på webbplatsen eller har hittat fel så kan ni gärna skriva en kommentar nedan eller skicka ett mail till lars@falkdalen.com.

Lars Falkdalen Lindahl

Tags: ,