Nytt nummer av FiJH på gång!

26 april 2024Ulla Falkdalen Inga kommentarer »

I maj kommer vårnumret av ”Fåglar i Jämtland-Härjedalen”. Den nya redaktören Andreas Eriksson är en duktig naturfotograf och har med flera fina fågelbilder i detta nummer, bla gråsiskan på uppslaget. På tidningens baksida finns den nya dikten ”Tranorna” med bild skapad av poeten och Jämtlandskonstnären Lena Deimo. Tidningen innehåller mycket bra information bl.a. om hur man rapporterar fåglar på Artportalen, samt information om takhäckande fåglar och vitryggig hackspett som vi ska hålla utkik efter.

För att vi ska ha råd att fortsätta ge ut tidningen behöver vi fler medlemmar! Några medlemmar har tyvärr missat att betala avin som kom via BirdLife Sverige tidigare i år. Vi uppmanar alla våra medlemmar att kontrollera om årsavgiften är betald. Nya medlemmar kan betala direkt till oss på JORF på plusgiro 860309-4 för att vara säkra på att ni hinner få detta nummer av tidningen i maj. Årsavgiften som inkluderar vår tidning Fåglar i Jämtland-Härjedalen kostar 180 kr. Den som önskar få tidningen digitalt kan meddela detta per mejl på e-postadress info(at) jorf.se