Polisen önskar upplysningar om boplundrare

11 juni 2012Lars Falkdalen Lindahl Inga kommentarer »

Efter tillträdesförbudet och bevakningen vid Stekenjokk är man vid polisen nu orolig för att uppmärksamheten där ska få boplundrarna att välja andra områden och ber om upplysningar om man ser något misstänkt. Sanna Matsson vid polisen i Östersund skrev bland annat följande i ett inlägg till gästboken här på jorf.se:

Jag arbetar vid polisen i Östersund och leder polisens arbete uppe i Stekenjokkområdet. Det är tråkigt att behöva avgränsa ett så intressant område på grund av ett fåtal personers agerande. Men det behövs och vi hoppas på förståelse för beslutet. Det finns dock en oro att vetskapen om att den ökade tillsynen på Stekenjokk få dessa personer att välja andra områden.

Vi tar tacksamt emot info om personer som ni tror kan ha oärliga avsikter. Tid, plats, antal/signalement och ev. registreringsnummer.

Med vänliga hälsningar
sanna.matsson@polisen.se

070-3205775
010-568 15 38

Håll ögonen öppna när ni är ute!