Referat från höstmötet 25 oktober

28 oktober 2018Ulla Falkdalen Inga kommentarer »

Det blev en uppskattad kväll som inleddes med att Elsa Grenholm berättade om sin trettioåriga insats som fågelrehabiliterare i Jämtlands län. Många fåglar har fått professionell hjälp av henne under åren, bland annnat många rovfåglar, ugglor och småfåglar. Nu har hon tyvärr bestämt sig för att avveckla verksamheten, så en ersättare behövs. Det är ett obetalt men viktigt jobb. Du som har intresse av att ta över uppgiften som fågelrehabiliterare kan kontakta Elsa på telefon 0640-18043. Hon hjälper till med upplärning och lämnar över frys med lämplig fågelmat samt en del burar.

Efter detta genomfördes fågelquizet med flera kluriga fåglar. Bland de fjorton mötesdeltagarna fanns en ung fågelskådare som snabbt kunde hitta de rätta svaren.