Saknar du tidningen?

17 februari 2012Ulla Falkdalen Inga kommentarer »

Om du inte har fått samtliga fyra nummer för 2011 av ”Fåglar i Jämtland-Härjedalen”  så kan det bero på någon av följande orsaker;

1. Flyttning utan att meddela oss din nya adress. Det har kommit tillbaka många tidningar till vår sekreterare Elisabeth Marklund. Ring eller maila till Elisabeth  ifall du bytt adress och be henne eftersända dem till din nya adress. Tel 063-402 99 elisabeth.marklund (at) pp.ephone.se

2. Du har kanske inte betalt medlemsavgiften för 2011 eller missat att ange ditt namn på inbetalningen? Eftersom det bara kom ut ett nummer under våren 2011 och resten av tidningarna inte blev tryckta förrän vid årsskiftet, så kom det nog inte ut påminnelser om medlemsavgiften heller. Vi saknar inbetalning för 2011 från några av våra trogna medlemmar. Det tror vi beror på att inte påminnelser har kommit ut.  Om du vill vara kvar som medlem kan du betala för både 2011 och 2012 samtidigt nu, så sänder vi de saknade tidningarna. Avgiften är fortfarande inte mer än 150 kr per år, så för 2011 och 2012 tillsammans blir det 300 kr som kan sättas in på JORF:s plusgirokonto 860309-4 .

Redaktionen för ”Fåglar i Jämtland-Härjedalen” har i år utökats med Jennie Wadman. Redaktionen som dessutom består av  Johan Råghall och Erik Grönlund kommer i år att se till så tidningarna kommer ut mer spritt under året och de planerar även vissa förändringar av tidskriftens layout.

En annan glädjande nyhet är att Thomas Holmberg har tillträtt som JORF:s ordförande och att även Lars Arvidsson återkommit till styrelsen! Detta tror vi blir riktigt bra för JORF!